📷 Clubicoon nummer vier werd op het Lisp onthaald met een grote tifo: "Een op en top clubman"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
📷 Clubicoon nummer vier werd op het Lisp onthaald met een grote tifo: "Een op en top clubman"

Volg Lierse Kempenzonen nu via WhatsApp!

Lierse Kempenzonen leeft, dat bewezen de Schapenkoppen zaterdagavond in het Herman Vanderpoortenstadion. De competitiestart werd dan wel gemist, het volk zakt weer graag af naar het Lisp.

De fans van Lierse Kempenzonen zakten zaterdag niet alleen massaal af naar het Lisp, ze hadden ook een grote tifo in petto. Clubman Frédéric kreeg een erg warm onthaal, ook al werd zijn komst pas vorige woensdag geofficialiseerd.

"Woensdagavond vernamen we het nieuws van Frans en dan hebben de fans meteen contact opgenomen met elkaar", legde Neal Meulemans van 'Brigata Trenta' ons uit. "Donderdag hebben we afgesproken en dan hebben we snel iets in elkaar gestoken." Het resultaat mocht er zijn.

Het mag duidelijk zijn dat Frans van grote waarde is voor de supporters. "Hij is een op en top clubman. Hij is na Vinck, Buyens en Wils de vierde speler van het oude Lierse dat nu voor onze club koos. Dat viertal staat echt voor de waarden van onze club. Hun komst was al fantastisch, maar bij Frans is het toch nog een tikkeltje meer. Hij is echt een iconische speler."

Door terug te grijpen naar clubmannen probeert het bestuur weer een band te creëren tussen de supporters en de spelers, want die was er de laatste jaren niet meer. "In Samy's laatste jaren waren er nauwelijks spelers waar de fans achterstonden. Nu heerst er terug een positieve vibe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties