Interview Exclusief: Habib Habibou heeft zin in een nieuw avontuur: "Ik mis het voetbal"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 4 reacties
Exclusief: Habib Habibou heeft zin in een nieuw avontuur: "Ik mis het voetbal"

Op transfer deadline day dook hij plots op aan de Ghelamco Arena, maar tekenen deed hij niet. Ondertussen is hij wel een vrije speler en dus kan Habib Habibou overal naartoe.

Habib Habibou heeft een verleden bij onder meer Charleroi, Zulte Waregem en AA Gent, maar is nu na een avontuur in Israële een vrije speler.

"Ik blesseerde me vorig seizoen bij Maccabi Petah-Tikva en was een tijdje buiten strijd. Daarna was er een visumproblemen voor mijn kinderen en dus heb ik de keuze voor mijn familie genomen", aldus de 32-jarige goalgetter.

Elke dag trainen

Habibou wil wel degelijk nog steeds spelen: "Ik train elke dag hard in het Brusselse om in vorm te blijven en blessures te vermijden. Ik toonde al mooie dingen in België, dus het was wat vreemd dat er uit dit land geen aanbiedingen kwamen. Ik heb hier toch al mooie dingen laten zien?"

"Ik wil naar een goede, ambitieuze club waar ik me goed kan voelen. Als er een club op mijn deur komt kloppen met een goed voorstel, dan sluit ik niks bij voorbaat uit. Ook 1B niet, neen. Ik wil mijn ervaring doorgeven en mijn aanvallerskwaliteiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties