"Als Clijsters comeback maakt, kan Vanden Borre dat toch ook?"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 11 reacties

José Jeunechamps gelooft in een zoveelste comeback van Anthony Vanden Borre

"Als Clijsters comeback maakt, kan Vanden Borre dat toch ook?"
Foto: © photonews

Het is op zijn minst opvallend te noemen. Anthony Vanden Borre gaat opnieuw voor Anderlecht voetballen.

De rechtsachter sluit in een eerste instantie aan bij de beloften, maar hoopt op termijn op een contract bij de A-kern. Is dat realistisch? Zijn laatste profwedstrijd dateert namelijk van eind 2016. Later probeerde hij het nog bij TP Mazembe en Cercle Brugge. Zonder succes.

 “Als Frankie Vercauteren niet was ­vertrokken als coach bij Cercle, dan had Vanden Borre hier gevoetbald”, vertelde voormalig assistent-coach José Jeunechamps aan Gazet van Antwerpen. “HIj heeft iemand nodig die hem veel ­vertrouwen geeft en dan levert hij ongelooflijke inspanningen. Met Vercauteren hadden wij zo iemand, maar toen Frankie helaas vertrok zag Anthony hier ook geen toekomst meer. Jammer.”

“Bij Anderlecht krijgt Vanden Borre met Vincent Kompany nu opnieuw zo een persoon die onvoorwaardelijk in hem gelooft. Anderlecht is volgens mij de enige club waar zo een ­comeback kan slagen.”

“Als Kim Clijsters haar comeback maakt en in het tennis weer top wordt, dan kan Anthony dat ook in het voetbal. Clijsters is 36, Vanden Borre nog maar 31. Zo’n overvloed aan talent ­verdwijnt niet. Nooit. Anderlecht moet Anthony vooral fysiek op niveau krijgen en dan kan hij nog een mooie rol spelen.”

“Als Vincent Kompany straks in zijn hoofd kan kruipen en hem meetrekt, dan zie ik het bij Anderlecht nog één keer helemaal goedkomen met Anthony Vanden Borre.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws