Meunier heeft iets gemeen met Neymar en haalt loftrompet boven voor omstreden Braziliaan

Meunier heeft iets gemeen met Neymar en haalt loftrompet boven voor omstreden Braziliaan

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De lucht is stilaan aan het wederkeren boven Parijs. Nochtans stond PSG wekenlang in rep en roer door de rel tussen Neymar en de supporters. De steraanvaller heeft inmiddels geantwoord met de voeten. Ook Thomas Meunier is in de Franse hoofdstad weer boven water gekomen.

Ook al werd Neymar zwaar op de korrel genomen door de eigen supporters vanwege zijn fratsen, hij heeft zijn club wel alweer belangrijke punten gezorgd. Zijn retro in blessuretijd tegen Straatsburg en zijn heerlijk nummertje in Lyon: telkens goed voor een nipte overwinning.

Neymar laat zijn talent spreken 

"Ik ben heel blij voor hem, en natuurlijk voor ons. We zijn er om te werken voor spelers zoals Neymar, Di Maria of Mbappé. Jongens die het op instinct doen. Neymar laat nog maar eens zijn talent spreken", uit Rode Duivel Thomas Meunier zijn bewondering voor zijn ploegmaat aan L'Équipe. "Op training is het soms ongelooflijk. Als hij de bal heeft, zet ik me soms in pauzemodus en kijk ik gewoon naar wat hij doet."

De twee hebben iets gemeenschappelijks: ze leken allebei op weg naar de uitgang, maar vervullen nu weer een belangrijke rol bij de Parijzenaars. Meunier leek eerder gezakt in de hiërarchie, maar staat er nu weer. "Ik heb daar nooit moeilijk om gedaan en ben me blijven inzetten. Alleen is het na zo'n lange periode van weinig voetbal niet eenvoudig om meteen top te zijn. Stilaan voel ik dat ik weer naar mijn beste niveau toegroei."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties