Volgens Davino Verhulst moet zijn ploeg vol voor de tweede periodetitel gaan: "We hebben geen excuses meer"
Nils Wens
| 10 reacties

Davino Verhulst wil de tweede periodetitel winnen met Lokeren

Volgens Davino Verhulst moet zijn ploeg vol voor de tweede periodetitel gaan: "We hebben geen excuses meer"

Sporting Lokeren heeft gisterenavond een zure nederlaag geboekt op het veld van Roeselare. Ze kwamen wel op voorsprong dankzij Beridze, maar Godwin en Nouri zorgden voor een overwinning voor de thuisploeg.

Verhulst was na de wedstrijd niet te spreken over de wedstrijd van Lokeren. "De eerste helft was gewoon zwak. De tweede helft komen we beter uit de kleedkamer en krijgen we op korte tijd enkele kansen. We hadden dan al 0-2 moeten voorstaan", vertelde hij na de wedstrijd bij Proximus Sports

Toch had Lokeren volgens Verhulst gewoon kunnen winnen. "We krijgen genoeg kansen, maar als je ze niet afmaakt... Het is al een heel jaar een probleem, maar we geven de doelpunten ook veel te makkelijk weg."

Tweede periode

Volgens de doelman van Lokeren moet zijn ploeg vol voor de tweede periodetitel gaan. "Vanaf volgende week moeten we er staan als we die tweede periodetitel willen winnen. Zo'n wedstrijden zoals vandaag moeten we vanaf volgende week absoluut winnen."

Verhulst is niet bezig met de ploegen onder hem. "Als we daar al mee moeten bezig zijn is het erg gesteld. We moeten wel, want we staan waar we staan, maar we zijn er niet mee bezig. Wij gaan nog altijd voor de tweede periodetitel. We hebben het niet uitgesproken voor het seizoen, maar vanaf nu moet het wel, want we hebben geen excuses meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties