Interview Alex Czerniatynski: "De bal rolt nu niet zo goed voor ons"
Nils Wens
| 0 reacties

Bij Olympic loopt het minder, maar Alex Czerniatynski is niet in paniek

Alex Czerniatynski: "De bal rolt nu niet zo goed voor ons"
Foto: © photonews

Olympic Charleroi staat niet meer in de top 4 van de ranglijst na het verlies op RWDM vorige week (2-1). Deze zaterdagavond reizen de Dogues naar Heist en willen ze graag met een overwinning naar huis keren.

Olympic Charleroi staat nu zesde in eerste amateurs en de afgelopen weken draaide het minder. "We speelden erg slecht tot de 70e minuut vorig weekend op RWDM. We werden snel bij de keel gegrepen en bewogen te laag. Desalniettemin hebben mijn spelers de laatste twintig minuten een mooie reactie laten zien. Maar het was te weinig om een overwinning te claimen," zei Alex Czerniatynski.

Olympic Charleroi heeft inderdaad niet meer gewonnen sinds hun grote overwinning bij Seraing op 12 oktober. "We leven in een minder goede periode, de bal rolt niet zo goed, maar we moeten niet in paniek raken. De pagina is omgedraaid, het positieve moeten we vergeten en de moeilijkheden moeten worden vermeden. We moeten nog zes punten extra halen voor de winterstop", legt de trainer uit.

Deze zaterdagavond reist Olympic Charleroi naar Heist. "De sleutel tot de match zal zijn om goed georganiseerd te zijn. We zullen ook ons spel moeten opleggen. We moeten hoger spelen. Ik heb vertrouwen in mijn ploeg. Ik wil hun inspanningen beloond zien, ze verdienen het," concludeerde Alex Czerniatynski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties