Eden Hazard wil sterke tegenstanders in oefenwedstrijden, "maar daar beslis ik niet over"

Dante Bellon
| 1 reacties
Eden Hazard wil sterke tegenstanders in oefenwedstrijden, "maar daar beslis ik niet over"

Man van de match in Rusland was ongetwijfeld Eden Hazard. De kapitein van de Rode Duivels loodste met twee doelpunten en een opmerkelijke prestatie ons land naar de overwinning in de Gazprom Arena.

Al bij de rust stond het 0-3 voor België na een Hazard-show. De twee broers troffen raak en zorgden voor de drie doelpunten voor rust. Iets wat nog maar één keer eerder gebeurde. "Wie scoort, maakt niet uit. Het was een soort van familiefeest, maar Romelu soorde ook. Hij is ook deel van deze grote familie", lachte Eden Hazard na de wedstrijd bij VTM. "Het is fijn om samen beslissend te zijn, maar het collectief telt. Nu willen we dinsdag vol voor die 30 op 30 gaan."

Al had hij nog een extra assist aan zijn palmares kunnen toevoegen en zijn prestatie meer glans kunnen geven. "Kevin gaf mij een ontzettend mooi cadeau met die assist. Eén van de makkelijkste goals uit mijn carrière. Ik wilde hem eentje teruggeven, maar hij scoorde niet...", lachte Hazard

Nu wil Hazard nog enkele stevige oefenpotten. "Graag! Al beslis ik daar niet over. We moeten op het EK ook de toplanden kunnen verslaan. Daartegen kunnen we ons echt testen. We moeten blijven groeien en met vertrouwen naar het EK gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties