De Bruyne wil EK-winst, maar... "Ik speel nog een match of 50 tot dan hé"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brussel
| 2 reacties

Kevin De Bruyne maakt zich nog niet druk over het EK

De Bruyne wil EK-winst, maar... "Ik speel nog een match of 50 tot dan hé"
Foto: © photonews

0-1 achter, dan moet dat maar snel even rechtgezet worden. Benteke met de 1-1 en daarna Kevin De Bruyne droog twee keer om de zege veilig te stellen voor de rust. 'Mister Cool' liet het niet echt aan zijn hart komen.

"Foutjes gebeuren hé", haalde De Bruyne zijn schouders op over het misverstand bij die tegengoal. "We hadden in het begin wat moeilijke momenten. Dat duurde 15-20 minuten vooraleer we totale controle over de match hadden."

Over zijn eigen prestatie kon hij weer op de vlakte blijven. Zo speciaal is het niet meer voor de aanvallende middenvelder dat hij zijn stempel drukt op de ploeg. "Het is altijd leuk om te scoren, maar ik doe gewoon mijn job hé. Ik moet belangrijk en beslissend zijn. Die vierde goal was even belangrijk als mijn twee ervoor."

En nu op naar het EK, waar de verwachtingen nog hoger gespannen zullen zijn dan op het WK. "Pfff, daar ga ik me nu nog niet mee bezig houden. We spelen nog een match of 50 tot dan. Maar als we het EK willen winnen, zullen we nog moeten proberen beter te worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties