Manchester United heeft verlanglijstje voor januari klaar: "Aanvallende middenvelder en Noorse sensatie moeten de ploeg versterken"
Nils Wens
| 0 reacties

Manchester United wil Maddison en Haaland halen in januari

Manchester United heeft verlanglijstje voor januari klaar: "Aanvallende middenvelder en Noorse sensatie moeten de ploeg versterken"

Manchester United is aan een opmars bezig. Vorige week haalden ze knappe overwinningen tegen Tottenham en Manchester City. De ploeg doet het dus goed, maar toch willen ze enkele versterkingen halen in januari.

De absolute nummer één op het lijstje is James Maddison. De aanvallende middenvelder is aan een sterk seizoen bezig bij Leicester City en hij zou een goede vriend zijn van Rashford. Hij scoorde dit seizoen al vijf keer in de Premier League en hij gaf ook al drie assists. 

Een andere naam op het verlanglijstje is Haaland. De Noor zou nu in Duitsland zijn om te praten met Dortmund en RB Leipzig, maar het schrikt Manchester United niet af. Ze zouden veel geld over hebben voor de Noorse sensatie. Solskjaer heeft ook een goede band met de aanvaller. 

Minamino, Havertz,...

Er zijn ook nog andere namen op het lijstje, maar hier is de kans kleiner dat de spelers ook daadwerkelijk zouden komen. Minamino speelt, net zoals Haaland, bij Salzburg, maar hij zou al aan het onderhandelen zijn met Liverpool. Ook Havertz wordt genoemd, maar het goudhaantje van Leverkusen kan ook in eigen land blijven. Bayern München en Dortmund zouden namelijk ook al interesse getoond hebben. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 1/16 Finales (H)

Nieuwste reacties