Kevin De Bruyne onder de indruk van Engels goudhaantje: "Het zou leuk zijn om hem hier terug te zien"
Redactie
| 0 reacties

Kevin De Bruyne is onder de indruk van Jadon Sancho

Kevin De Bruyne onder de indruk van Engels goudhaantje: "Het zou leuk zijn om hem hier terug te zien"
Foto: © photonews

Kevin De Bruyne was op Instagram Live aan het praten met Axel Witsel en Romelu Lukaku. De aanvallende middenvelder sprak over het grote talent van Borussia Dortmund, Jadon Sancho.

We zouden het bijna vergeten, maar Kevin De Bruyne en Jadon Sancho hebben nog kort met elkaar samen gespeeld bij Manchester City, voordat het jonge Engelse talent de Engelse topclub verliet voor Borussia Dortmund. "Hij is een enorm talent. Ik heb een paar keer met hem getraind en toen was hij weg, het is ongelooflijk", herinnert KDB zich in zijn live Instagram naast Axel Witsel en Romelu Lukaku. "Het gebeurt, soms. Maar goed voor hem."

Nu zijn het de rivalen van Manchester City die Sancho terug naar Engeland kunnen brengen. Manchester United zou namelijk zeer geïnteresseerd zijn. "Je moet heel wat geld op tafel leggen om hem binnen te halen. Ik wil niet eens weten hoeveel," glimlacht De Bruyne. "Het zou leuk zijn om hem hier terug te zien, hij is een speler van de nieuwe generatie. Het is erg spannend om hem te zien evolueren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties