šŸŽ„ Coucke en Bushiri geven hun indrukken: "Als ploeg als Mechelen belt, sta je daar voor open" en "Naar top 6 kijken"

šŸŽ„ Coucke en Bushiri geven hun indrukken: "Als ploeg als Mechelen belt, sta je daar voor open" en "Naar top 6 kijken"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Met Gaƫtan Coucke en Rocky Bushiri heeft KV Mechelen al twee nieuwkomers beet waar het veel vertrouwen in heeft. Ze zijn kamergenoten op de stage in Tubeke. Ze kennen mekaars pluspunten wel al van bij de nationale jeugdploegen en tonen zich ook ambitieus bij hun nieuwe ploeg.

Op de Instagrampagina van KV Mechelen komen ze in een filmpje allebei aan het woord en blikken ze terug op hun transfer. "Als een ploeg zoals Mechelen belt, sta je daar meteen voor open. Het is een heel fijne club met veel Belgen, dat maakt het gemakkelijk om u te integreren", is de eerste indruk van Coucke.

Ook Bushiri geraakte snel overtuigd. "Ik wou zeker geen 'neen' zeggen tegen een ambitieuze club. Het project stond mij echt aan." De voormalig STVV'er schetst de kwaliteiten van zijn nieuwe doelman. "Gaëtan is een keeper die niet bang is als hij de bal ontvangt. Hij is een man extra in de opbouw. Als je weet dat je uw keeper de bal kan geven, is dat zeker een pluspunt."

Bushiri krijgt zelf ook datzelfde compliment. "Rocky is heel goed aan de bal", weet Coucke. Het is een heel stevige kerel, die gaat zelden een duel verliezen." En hoe zien zij de doelstellingen dit seizoen? "Ik denk dat we naar de top zes moeten kijken", aldus Coucke. Ook Bushiri gelooft er in. "Ik denk dat we er de kern voor hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties