Kylian Mbappé heeft een boodschap voor zijn fans

Alyssa Saliou
| 0 reacties
Kylian Mbappé heeft een boodschap voor zijn fans
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdagavond won PSG voor de dertiende keer de Coup de France met een overwinning tegen AS Saint-Etienne (1-0). Maar de feestvreugde werd overschaduwd door het uitvallen van hun jonge aanvaller, Kylian Mbappé in de 33ste minuut.

Kylian Mbappé kreeg in de eerste helft een zware tackle te verduren van Loïc Perrin. Zijn enkel draaide zichtbaar de verkeerde kant uit waarna de Fransman het veld in tranen verliet.

De wereldkampioen van 2018 werd vervolgens gespot op krukken met een brace om zijn gehavende enkel te beschermen. Hij werd voor onderzoeken naar het ziekenhuis gebracht. 

Terwijl er angstvallig gewacht wordt op de resultaten van de tests stuurde de Parijse aanvaller alvast een boodschap de wereld in via zijn social mediakanalen, waarin hij de fans bedankt voor hun vele berichtjes van steun:

"Wakker worden als een winnaar, er bestaat geen beter gevoel! Bedankt aan iedereen voor de vele berichten, dat raakt me echt. Dikke kussen en een fijn weekend!" Stond er te lezen op zijn twitteraccount.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties