Juventus kiest na mislopen Luis Suarez voor oude bekende
Jens Nimmegeers
| 3 reacties

Geen Luis Suarez of Edin Dzeko, maar Alvaro Morata voor Juventus

Juventus kiest na mislopen Luis Suarez voor oude bekende
Foto: © photonews

Luis Suarez leek lange tijd de nieuwe spits te worden van Juventus, maar de Uruguayaan lijkt nu toch eerder op weg naar Atlético Madrid.

Daardoor moet Juventus op zoek naar een andere spits. Het alternatief van Luis Suarez, Edin Dzeko, ziet een transfer naar Juventus door zijn neus geboord worden. Hij mocht enkel bij AS Roma vertrekken na de komst van Arkadiusz Milik, maar de Poolse spits komt blijkbaar niet.

Dus zoekt Juventus verder en volgens Fabrizio Romano gaat Juventus nu voor Alvaro Morata. Door de komst van Suarez lijkt die geen eerste keuze meer te zijn bij Atlético Madrid en dus wil die vertrekken.

Morata zou morgen zijn medische testen afleggen in Turijn en nadien zijn kribbel onder een contract zetten. Morata zou al gesproken hebben met Simeone over zijn vertrek.

De Spaanse spits werd zopas nog overgenomen door Atletico Madrid van Chelsea, nadat hij er eerst al van gehuurd werd. Atlético betaalde nog 63 miljoen euro in totaal voor de doelpuntendief. 

Juventus betaalt 9 miljoen euro om Morata het eerste jaar te huren, nadien kan het de spits overnemen voor 54 miljoen euro. Morata en Juventus hebben alvast een akkoord over een contract tot 2025.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties