121-voudig Duits international windt er geen doekjes om: "Het is tijd dat Löw zelf opstapt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
121-voudig Duits international windt er geen doekjes om: "Het is tijd dat Löw zelf opstapt"
Foto: © photonews

De 6-0-pandoering in Spanje zindert nog na in Duitsland. De natie wijst met beschuldigende vinger richting Joachim Löw. Moet de bondscoach zijn conclusies trekken?

De oorzaak is volgens velen duidelijk. Na het WK in Rusland koos Joachim Löw voor verjonging. Onder anderen Thomas Müller, Mats Hummels en Jérôme Boateng werden afgeserveerd om plaats te maken voor de nieuwe lichting. 

Ook de Duitse voetbalbond weet dat Löw fout zat. Toch mag de bondscoach zijn contract dat loopt tot na het EK uitdoen. Tegen beter weten in? De voetbalbobo's hebben schrik dat het roer op enkele maanden van een groot toernooi omgooien geen optie is. 

Zo kan je niét als Duits nationaal team naar voren komen. Er zijn waarden die ons land moeten vertegenwoordigen. Die heb ik niet gezien

- Bastian Schweinsteiger

"Maar er moet iets veranderen", bloedt het hart van Bastian Schweinsteiger. "Zo kan je niét als Duits nationaal team naar voren komen. Er zijn waarden die ons land moeten vertegenwoordigen. Die heb ik niet gezien."

De 121-voudig international van Die Mannschaft vindt dat Löw zelf moet opstappen als de voetbalbond de ballen niet heeft om hem te ontslaan. "Het is tijd dat hij zelf zijn ontslag aanbiedt. Om verder gezichtsverlies te vermijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties