Degradatiezorgen stapelen zich op en Rode Duivel moet voor zijn basisplaats vrezen in de Bundesliga
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Moet Sebastiaan Bornauw voor zijn basisplaats vrezen in de Bundesliga?

Degradatiezorgen stapelen zich op en Rode Duivel moet voor zijn basisplaats vrezen in de Bundesliga

Na zijn invalbeurt bij de Rode Duivels tegen Ivoorkust mocht Sebastiaan in de oefeninterland tegen Zwitserland in de basis debuteren. Na de interlandbreak belandde de centrale verdediger op de bank bij FC Köln.

"Sebastiaan Bornauw is een goede sportman en speler die zichzelf zeer goed kan inschatten. Na zijn periode bij de nationale ploeg gaf hij aan dat hij zich niet top voelde", verklaarde FC Köln-trainer Markus Gisdol het feit dat Bornauw naast de selectie viel tegen Union Berlijn (1-2 nederlaag) op 22 november.

Degradatiezorgen bij Köln

Of Bornauw zaterdag Erling Haaland van Borussia Dortmund moet opvangen is nog niet zeker. "Bornauw heeft goed getraind, maar ik vind dat Jorge Meré het tegen Union Berlijn goed heeft gedaan. Zaterdag worden de kaarten opnieuw geschud."

Köln slaagde er vorig jaar in om zich te handhaven in de Bundesliga, mede dankzij zes goals van 'Tarzan', zoals Bornauw bij zijn club wordt genoemd. Dit seizoen deelt Köln de laatste plaats met Schalke 04. Beide clubs konden nog niet winnen. Köln haalde zijn punten drie keer na een 1-1 gelijkspel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties