Het zal kriebelen bij Hernán Losada: Argentijnse coach hing in 2018 zijn voetbalschoenen definitef aan de haak tegen tegenstander van zondag

Seppe Frans
| 0 reacties
Het zal kriebelen bij Hernán Losada: Argentijnse coach hing in 2018 zijn voetbalschoenen definitef aan de haak tegen tegenstander van zondag
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag neemt Beerschot het op tegen KAS Eupen, een speciale wedstrijd voor trainer Hernán Losada. De Argentijn beëindigde zijn spelerscarrière in 2018 tegen de Oostkantonners.

Zondag neemt Beerschot het thuis op tegen Eupen. De promovendus zoekt naar een nieuwe driepunter en hoopt stiekem zijn leidersplaats te kunnen verstevigen. Voor Hernán Losada zal het een speciale wedstrijd worden. Hij hing in 2018 zijn voetbalschoenen definitief aan de haak na een thuisoverwinning tegen Eupen. 

Op 19 mei 2018 stond de Play-Off 2 wedstrijd tegen Eupen helemaal in het teken van het afscheid van publiekslieveling Hernan Losada. Beerschot deelde gratis tickets uit waardoor het stadion overladen vol zat. 

En Losada nam afscheid zoals alleen hij dat kon, in stijl. Beerschot won de wedstrijd met 3-1. De Argentijn deelde twee assists uit, maar wist ook zelf in zijn afscheidswedstrijd te scoren. Twee minuten voor affluiten werd hij door het publiek getrakteerd op een applausvervanging. 

Het zal zondag dus even kriebelen bij de Argentijnse trainer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties