Atalanta en Juventus winnen en gaan door naar de halve finales van de Coppa Italia

Bart Vrancken

Atalanta won met 3-2 van Lazio en Juventus was een klasse te sterk voor Palermo. Beide teams bekeren verder.

Atalanta - Lazio

Prima start voor de thuisploeg na een vroege goal van Djimsiti. In de 17de minuut maakte Vedat Muriqi gelijk. Na de gelijkmaker zag het er plots zeer slecht uit voor Atalanta dat na de 1-2 van Acerbi moest opkijken tegen een achterstand.

In minuut 37 was daar Ruslan Malinovskyi die de bordjes terug in evenwicht kon brengen.

Net na de rust pakte Palomino voor Atalanta nog rood. Ondanks de man minder kon de thuisploeg toch standhouden en maakte Miranchuk er nog 3-2 van. Duvan Zapata miste nog een strafschop.

Juventus - SPAL

Op papier geen al te moeilijke opdracht voor Juventus, maar in de beker kan alles. Toch was de overmacht van Juventus duidelijk zichtbaar in de wedstrijd. Zonder Cristiano Ronaldo werd er met 4-0 gewonnen van SPAL. De goals kwamen van Morata, Frabotta, Kulusevski en Chiesa.

Met deze overwinning bekert Juventus verder in de Coppa Italia. In de halve finale neemt Juventus het op tegen Inter Milan. Na Lukaku-Ibrahimovic wordt het nu uitkijken naar Lukaku-Ronaldo.