Extra gezelschap voor Romelu Lukaku? 'Inter Milaan zoekt naar nieuwe versterkingen en zet Rode Duivel op het verlanglijstje'

Seppe Frans
| 3 reacties
Extra gezelschap voor Romelu Lukaku? 'Inter Milaan zoekt naar nieuwe versterkingen en zet Rode Duivel op het verlanglijstje'

De komende weken staan er voor Inter Milaan nog enkele belangrijke matchen op het programma, maar ze lijken nu toch echt wel op weg naar de Italiaanse landstitel. De Nerazzurri is alvast bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen en laat daarbij een oogje vallen op ... Youri Tielemans.

Volgens Fichajes zou Inter Milaan interesse tonen in de Rode Duivel. Hij speelt een indrukwekkende campagne in Engeland en zet zijn ploeg momenteel mee op weg naar een ticket voor de Champions League. Dit seizoen speelde hij 29 wedstrijden, daarin trof hij 6 keer raak en deelde hij drie assists uit.

Toch lijkt de kans klein dat Youri Tielemans in de zomer het King Power Stadium zal verlaten voor een nieuw avontuur in Italië.  De 23-jarige middenvelder heeft nog een contract tot 2023. Volgens het Spaanse medium zou hij bij een vertrek rond de 50 miljoen euro moeten opbrengen. Brendan Rodgers zou alvast aangegeven hebben dat hij zijn goudhaantje niet wil zien vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties