Geen De Bruyne of Eden Hazard op laatste training voor match tegen Italië, andere Rode Duivel wel weer op het veld

Geen De Bruyne of Eden Hazard op laatste training voor match tegen Italië, andere Rode Duivel wel weer op het veld

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het dreigt toch een huzarenstukje te gaan worden om Kevin De Bruyne en/of Eden Hazard fit genoeg te krijgen om in aanmerking te komen voor speelminuten tegen Italië. Op de laatste training in aanloop naar de kwartfinale waren geen van beiden op het veld te zien.

Ook op deze training waren de eerste 15 minuten toegankelijk voor de media en zou bondscoach Martínez nadien de training voortzetten achter gesloten deuren. Dat eerste kwartiertje was wel al voldoende om een belangrijke vaststelling te maken: geen Kevin De Bruyne of Eden Hazard te bespeuren op het veld.

Wat niet betekent dat er helemaal niemand terugkeerde uit blessure. Jason Denayer tekende immers wel present. Roberto Martínez lijkt dus over al zijn verdedigers te beschikken voor de wedstrijd tegen Italië. De grootste zorgen hangen rond de bepalende spelers in het offensieve compartiment.

Sluiten KDB en Hazard nog stiekem aan?

Het kan uiteraard altijd dat Martinez de kaarten dicht bij zich houdt en Eden Hazard en Kevin De Bruyne wel laat aansluiten in het gedeelte dat achter gesloten deuren plaatsvindt. Is dat niet het geval, dan zou het toch straf zijn dat één van hen vrijdagavond gewoon aan de aftrap staat tegen Italië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties