Bernd Hollerbach slimme en strategische zet van de Kanaries : "STVV heeft een goede trainer, eentje die durft"
Seppe Frans
| 2 reacties

Wilfiried van Moer ziet dat STVV een goede coach in huis heeft gehaald

Bernd Hollerbach slimme en strategische zet van de Kanaries : "STVV heeft een goede trainer, eentje die durft"

Het openingsweekend van de Jupiler Pro League is al achter de rug. En vrijwel meteen waren er enkele grote verassingen. Daarbij denken we meteen aan de overwinningen van Union en STVV tegen respectievelijk Anderlecht en KAA Gent.

Voor analist Wilfried Van Moer waren deze twee ploegen dan ook dé verrassingen van het openingsweekend in de Belgische competitie, al heeft het geplaagde Sint-Truiden nog een streepje voor op de Brusselse promovendus: “STVV moest verschillende spelers missen. Toch speelden ze goed georganiseerd en waren ze ook fysiek in orde. Ze bleven lopen en ook mentaal waren ze sterk”, vertelt de oud- Rode Duivel aan HBvL.

De overwinning doet zeker en vast deugd op Stayen. De lijst met afwezigen was namelijk ellendig lang: Konaté, Ito, Teixeira, Van Helden, Suzuki Cacace en Hashioka waren niet beschikbaar voor Bernd Hollerbach. Met beperkt spelersmateriaal kon de trainer samen met zijn jongens de drie punten toch thuishouden.

Daarom steekt Van Moer ook pluimen op de hoed van de Duitse trainer: “Ze hebben een goede trainer, eentje die durft. Hij wisselde na 29 minuten Pius al, die niet in de wedstrijd zat en achteraan fouten maakte.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties