Trainer Werder Bremen stapt zelf op na beschuldiging van vervalst vaccinatiebewijs

Trainer Werder Bremen stapt zelf op na beschuldiging van vervalst vaccinatiebewijs
Foto: © photonews

Markus Anfant is samen met zijn assistent opgestapt als hoofdtrainer van Werder Bremen. De twee werden beschuldigd van het gebruiken van een vervalst vaccinatiebewijs.

Anfang en zijn assistent zouden beiden een vervalst vaccinatiepapier voorgelegd hebben. Ze zeiden onschuldig te zijn, maar zijn nu toch opgestapt. "Vanwege de extreem moeilijke situatie voor de club, het team, mijn familie en voor mezelf, heb ik besloten om mijn functie als trainer van Werder Bremen per direct neer te leggen", zo laat Anfang op de website van Werder weten.

"Ik heb de verantwoordelijke personen gevraagd om mijn contract te ontbinden en dit verzoek is ingewilligd. Ik wens Werder veel succes tegen Schalke 04 en voor de toekomst."

Algemeen directeur Frank Baumann reageerde ook al. "Met hun stap nemen Markus en Florian hun verantwoordelijkheid en helpen ze een einde te maken aan de onrust die de afgelopen dagen bij de club en het team is ontstaan. We respecteren de beslissing en gaan op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste elftal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties