Donnarumma doet geheimzinnig over toekomst: "Geloof niet dat er nog een seizoen komt waarin we de job delen"

Donnarumma doet geheimzinnig over toekomst: "Geloof niet dat er nog een seizoen komt waarin we de job delen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gianluigi Donnarumma werd vorige zomer met veel tromgeroffel binnengehaald door Paris Saint-Germain, maar vlekkeloos verliep zijn eerste seizoen niet.

De situatie met doelmannen Gianluigi Donnarumma en Keylor Navas bij Paris Saint-Germain lijkt niet langer houdbaar. Donnarumma had duidelijk meer verwacht van zijn overstap naar Parijs, maar de absolute nummer één werd de Italiaan zeker niet in de Franse hoofdstad.

“Het was geen gemakkelijke start van het seizoen voor mij”, vertelt Donnarumma aan Sporza. “Het is de eerste keer dat ik buiten Italië speel. Dat vroeg toch om heel wat aanpassingen. Ik weet dat ik beter kan. Daarom stond ik ook maar de helft van de wedstrijden tussen de palen. Dat was een bittere pil om te slikken. Gelukkig heb ik veel steun vanuit de club gekregen.”

Richting volgend jaar lijkt Donnarumma met die rol geen genoegen meer te nemen. “Ik heb een heel goede band met Keylor. We begrijpen de situatie, maar dat maakt het niet minder moeilijk. Voor ons beiden niet. We hebben het tot nu toe goed onderling opgelost, maar ik geloof niet dat er nog een seizoen komt waarin we de job delen. De club zal keuzes moeten maken. Ik wil alleszins blijven volgend jaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties