Tottenham wil opnieuw toeslaan: trekt andere ex-Jupiler Pro League-speler naar Londen?

Tottenham wil opnieuw toeslaan: trekt andere ex-Jupiler Pro League-speler naar Londen?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na 3 seizoenen bij Atalanta lijkt het avontuur van Ruslan Malinovskyi over in Bergamo.

De Oekraïense middenvelder ging voor 13,5 miljoen euro van Racing Genk naar Atalanta en liet daar meermaals het buskruit in zijn linkervoet zien. Het contract van de 29-jarige Malinoskyi is ten einde aan het einde van dit seizoen en Atalanta wil nog zaakjes doen.

Want de club zou Malinovskyi hebben aangeboden aan Tottenham voor een bedrag van 20 miljoen euro. De Spurs zouden het bod in overweging nemen, zeker aangezien Malinovskyi enkele miljoenen meer waard is. Vooral Atalanta-coach Gasperini zou het wel gehad hebben met Malinovskyi. De Italiaanse coach is niet aan zijn proefstuk toe want vorig jaar liet hij ook sterspeler Papu Gomez al vertrekken naar Sevilla voor amper 6 miljoen.

De speler zelf hintte zelf ook al op een overgang de voorbije dagen. Voor de eerste keer likete hij namelijk een tweet van de Premier League. En het was niet toevallig de tweet met het resultaat van de gewonnen wedstrijd van Tottenham afgelopen weekend tegen Wolverhampton. 

De fans van de Spurs maken zich alvast klaar om hem te verwelkomen. Naast Ivan Perisic (ex-Club Brugge, ex-Roeselare) zou Malinovskyi de tweede speler zijn met een JPL-verleden die naar Tottenham trekt deze zomer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties