🎥 Joao Félix beleeft een debuut bij Chelsea in mineur: rood, verlies en 3 wedstrijden schorsing

Joachim Vandecauter

Joao Félix heeft een debuut bij Chelsea in mineur beleefd. Na een uur kreeg hij rood. Op de koop toe zag hij Chelsea tegen Fulham nog de boot ingaan.

Chelsea speelde donderdagavond op het veld van Fulham. Daar maakte Joao Félix zijn debuut voor de bezoekers. Een dag eerder was Chelsea met Atletico Madrid nog maar tot een akkoord gekomen om de Portugees voor de rest van het seizoen te huren.

Maar het werd een debuut om snel te vergeten voor Félix. Hij pakte na een uur uit met een drieste tackle. Een rode kaart was het gevolg.

Op dat moment stond het 1-1. Willian had Fulham halfweg de 1e helft op voorsprong gepakt. Net na de rust maakte Kalidou Koulibaly gelijk. Chelsea ging uiteindelijk nog de boot in. Carlos Vinicius maakte een kwartier voor het einde het winnende doelpunt.

Chelsea blijft zo met 25 punten uit 18 wedstrijd achter. Momenteel staan ze 10e. Fulham staat 6e met 31 punten.