Filip Joos twijfelt geen seconde: "Hij zou beter zijn ontslag aanbieden"

Bjorn Vandenabeele
| 2 reacties
Filip Joos twijfelt geen seconde: "Hij zou beter zijn ontslag aanbieden"
Foto: © Photonews

Antonio Conte liet zich helemaal gaan na het gelijkspel tegen hekkensluiter Southampton. Iets wat hem hoe dan ook niet in dank afgenomen wordt.

Tottenham deed het dit seizoen niet slecht en leek op weg naar de top drie. Na het gelijkspel tegen Southampton liet trainer Antonio Conte zich helemaal gaan. Hij had niet alleen kritiek op de spelers, maar ook op de voorzitter van de club.

Niet kunnen vindt Filip Joos. “Hij zou beter zelf zijn ontslag aanbieden”, vertelde hij in de podcast 90 Minutes. “Als je als coach zo prat gaat op mentaliteit en je je spelers altijd tot aan het gaatje laat gaan, dan mag je ook eens naar jezelf kijken. Dat werkt misschien niet meer?”

Met zijn uitspraken was Conte helemaal geen voorbeeld voor zijn spelersgroep. Sam Kerkhofs vindt niet dat Conte daarvoor ontslagen moet worden.

“Nee! Ontsla hem niet. Maar rook hem uit. Of hij moet naar de voorzitter gaan en hem eerlijk zeggen dat het niet werkt. Dat hij geen ontslagvergoeding hoeft, maar ze hem gewoon laten gaan. Dat is toch veel eerlijker!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties