🎥 Opvallend: Manchester United-coach Erik ten Hag eist excuses van tegenstander om wel heel opmerkelijke reden

🎥 Opvallend: Manchester United-coach Erik ten Hag eist excuses van tegenstander om wel heel opmerkelijke reden

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opvallende heisa in het Engelse voetbal. Daar eist Manchester United-coach Erik ten Hag excuses van zijn tegenstander na een filmpje op sociale media.

Afgelopen weekend kon Manchester United in eigen huis niet winnen van Fulham (1-2). Die nederlaag werd werd doorgespoeld met een overwinning in de FA Cup tegen Notingham Forest, al heeft coach Erik ten Hag toch nog een appeltje te schillen met Fulham.

Na de wedstrijd plaatste Fulham op zijn TikTok-account een filmpje van Bruno Fernades. Daarin is te zien hoe de middenvelder van Manchester United na een licht contact gaat liggen met de nodige gebaren erbij. Een paar tellen later staat hij doodleuk weer op wanneer hij ziet dat zijn ploeg nog balbezit heeft.

@fulhamfc So glad he’s ok… 🙄 #fulhamfc #premierleague #brunofernandes ♬ sonido original - ♫ ♪ 𝒴𝒶𝓃𝒿𝓊𝓁𝓂𝒶𝓇𝓉 ♫ ♪

Fulham plaatste bij het filmpje "Blij dat hij in orde is...", als beschrijving. Erik ten Hag kon er minder mee lachen. "Ik wist het niet. Maar als ze het gedaan hebben is dat niet correct. Het is fout dat een club zo'n statement maakt, dat is verkeer. Ze zouden zich moeten excuseren", vertelde hij tijdens een persconferentie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties