Hoogstraten
rcmRC Mechelen
0-1
1-1
2-1
2-2
2-3
Datum: 02/03/2013 20:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 26
Hoogstraten en Racing Mechelen vechten om koppositie
Frank Deckers
| 0 reacties
Hoogstraten en Racing Mechelen vechten om koppositie
Foto: © SC

Vanavond staat er in derde klasse A een absolute topper op het programma. Hoogstraten ontvangt leider Racing Mechelen. "Zij hebben meer behoefte aan een zege dan wij", zegt Hoogstraten- speler Thijs Schrauwen aan Het Nieuwsblad.

“Beide ploegen zijn offensief ingesteld en willen het spel maken”, aldus Schrauwen. “We gaan niet blind naar voor stormen, maar ik denk dat de supporters zich mogen opmaken voor een aantrekkelijke voetbalavond.”

In de heenronde kon Hoogstraten de topper winnen met 2-3. “Die uitslag zegt wel iets over onze speelstijlen”, vindt de middenvelder. “Als we onze inhaalwedstrijd winnen hebben we één punt meer dan Racing Mechelen. Zij moeten dus meer winnen, puur rekenkundig volstaat een gelijkspel. Ik denk evenwel niet dat deze wedstrijd bepalend is voor de titel.”

De hoofdtrainer van Racing Mechelen, Thierry Pister denkt dat het een moeilijke avond gaat worden. “Het is een confrontatie tussen twee ploegen die elk een mooie reeks hebben neergezet. Hoogstraten heeft al 18 wedstrijden niet meer verloren en wij wonnen de voorbije 8 matchen. We zullen uit een ander vaatje moeten tappen dan in de confrontatie tegen Ronse”, aldus Pister op de clubwebsite.

Meer nieuws