staStandard
wesWesterlo
Datum: 21/05/2011 20:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: Finale
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
D'Onofrio laat Boukhriss debuteren in bekerfinale
D'Onofrio laat Boukhriss debuteren in bekerfinale
Foto: © SC

Het Koning Boudewijnstadion kleurt vandaag rood en in mindere mate geel- blauw. Standard en Westerlo mogen onder elkaar uitmaken wie de beker mee naar huis neemt. U kan het hier allemaal live meevolgen...

Westerlo legde een schitterend parcours af in de Beker van België. De mannen van Jan Ceulemans schakelden onder meer Anderlecht uit en zien dat beloond met een Europees ticket. Eerder vandaag werd al bekend dat Westerlo in ieder geval geen barragematchen tegen Club Brugge speelt, maar het rekent op onder meer spits-in-vorm Paulo Henrique om de Rouches een hak te zetten.

Dominique D'Onofrio heeft alvast een verrassende keuze in petto. Hij laat de Marokkaan Abeldfettah Boukhriss debuteren in de op één na belangrijkste partij van het seizoen van de Luikenaars. Ook Goreux mag opdraven.

Bij Standard ontbreekt in ieder geval Mehdi Carcela na de doodschop die hij moest incasseren van Chris Mavinga in de kampioenenmatch van afgelopen dinsdag. Zijn afwezigheid moet worden opgevangen door ... De Rouches willen hun sterke periode bekronen met de beker. Voor enkele van de smaakmakers van de Rouches misschien wel de laatste kans om een prijs te pakken in België, want voor onder andere Witsel lonkt het buitenland.

Volg het hier fase per fase mee op uw favoriete voetbalsite...

Opstellingen:
Standard: Witsel, Tchité, Camara, Kanu, Opare, Defour, Van Damme, Boukhriss, Mangala, Goreux, Bolat

Westerlo: De Petter, Iakovenko, Hanrique, Delen, Deelkens, Corstjens, Dekelver, Brüls, Cools, Mravac, Ngolok

Meer nieuws