Datum: 06/02/2018 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Halve Finales (T)
Stadion: Luminus Arena
Wie pakt het eerste ticket voor de bekerfinale?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Volg KRC Genk - KV Kortrijk LIVE

Wie pakt het eerste ticket voor de bekerfinale?
Foto: © photonews

Bij Genk laat Clement slechts één wijziging noteren in vergelijking met de competitiewedstrijd op Moeskroen: Aidoo neemt de plaats van Dewaest in. Bij Kortrijk is er een basisstek voor Chevalier en Perbet.

Genk moet winnen om door te stoten naar de finale, maar kan nog steeds niet rekenen op de zieke Malinovskyi. Voormalig Standard-speler Ndongala is vanwege een vreemde kronkel in het reglement nog geschorst.

Clement kan wel rekenen op Vukovic, Jackers, Coucke, Brabec, Nastic, Wouters, Khammas, Dewaest, Karelis, Zhegrova, Ingvartsen, Samatta, Colley, Vanzeir, Seck, Buffel, Uronen, Schrijvers, Pozuelo, Mata, Maehle en Aidoo.

KV Kortrijk is aan een sterke reeks bezig onder De Boeck en tankte zaterdag vertrouwen door te winnen op het veld van STVV. De Kerels doen zowel voor de bekerfinale als voor play-off 1 nog mee.

Reizen mee naar de mijnstad: Bruzzese, Kumordzi, Makarenko, Kagelmacher, Rougeaux, De Smet, Ajagun, Chevalier, Papazoglou, Stojanovic, Van Der Bruggen, Lepoint, Ivanof, Azouni, Galens, Verboom, Atal, Ouali, Kaminski, D'Haene en Perbet. Rolland en Van Loo ontbreken.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws