staStandard
gnkKRC Genk
Datum: 18/12/2011 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Vossen haalt de aftrap op Sclessin
Melissa Maes
| 0 reacties
Vossen haalt de aftrap op Sclessin
Foto: © SC

Nu het Europees avontuur voorbij is voor Racing Genk, kan het zich weer volledig op de Jupiler Pro League concentreren. De Limburgers maken zondagmiddag de verplaatsing naar Luik. De twijfelachtige Jelle Vossen kon voluit opwarmen en verschijnt toch aan de aftrap.

 

 

Tomas Taecke in Luik

Standard kan de volgende zes weken geen beroep doen op Tchité en moet het ook nog even zonder Van Damme stellen. Verder moet Riga ook niet rekenen op Buzaglo, Mujangi Bia en Kanu die geschorst is.

Been moet het zien te redden zonder Joneleit, Hubert, Masuero, Hyland, De Bruyne en Vanden Borre. Vossen kreeg tijdens de laatste training een trap en hield daar een wonde aan het scheenbeen en een gekneusde kniepees aan over. De aanvaller doorstond de opwarming en komt toch aan de aftrap.

Scheidsrechter van dienst is Van de Velde. Volg de topper live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 14.30 uur.

Opstellingen:
Standard: Bolat, Goreux, Ciman, Felipe, Pocognoli, Gonzalez, Vainqueur, Buyens, Seijas, Cyriac, Mpoku
Racing Genk: Köteles, Anele, Simaeys, Nadson, Pudil, Buffel, Tözser, Camus, Limbombe, Barda, Vossen

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Standard is favoriet. Een gokje op Racing Genk daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 292,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Racing Genk wint u 540 euro.

Meer nieuws