Datum: 05/02/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Lotto Park
Live Genk zonder Barda en Vossen maar met Benteke
Genk zonder Barda en Vossen maar met Benteke
Foto: © SC

Racing Genk weet dat het voor geen makkelijke verplaatsing staat deze namiddag in het Constant Vanden Stock-stadion. Anderlecht domineerde immers de meeste toppers reeds in eigen huis en wil daar niet mee stoppen. Volg de wedstrijd hier live vanaf 14u30...

Anderlecht leefde deze week ontspannen naar de topper toe. Waarom ook niet, want tegen de topzes werden er dit seizoen amper twee punten verloren. Daarnaast heeft Ariël Jacobs - naast Molins en Vargas - ook geen selectieproblemen.

Anders zit het gesteld met Racing Genk, dat nog steeds moet vechten voor zijn plaats in PO I. Cercle won gisteren immers en daardoor staan de groen-zwart nu op gelijke hoogte met de Limburgers. Genk kan de achterstand op leider Anderlecht immers ook zien oplopen tot 16 punten. Coach Mario Been laat Barda en Vossen op de bank en kiest in de aanval voor Benteke als diepe spits en daarachter vijf middenvelders.

Opstellingen:
Anderlecht: Proto, Safari, Juhasz, Kouyate, Wasilewski, Kljestan, Biglia, Jovanovic, Gillet, Suarez, Mbokani
Racing Genk: Bailly, Anele, Nadson, Tözser, Hubert, Simaeys, Tshimanga, De Bruyne, Camus, Buffel, Benteke

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Anderlecht is favoriet. Een gokje op Genk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 213 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Genk wint u 975 euro

Meer nieuws