Datum: 21/03/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Westerlo probeert STVV achter zich te houden
Fabian Morren
| 0 reacties
Westerlo probeert STVV achter zich te houden
Foto: © SC

Voor Westerlo heeft het vanavond nog wel degelijk belang. De Kempense club moet een minstens zo goed resultaat halen als Sint-Truiden op met een bonus aan de play-off III te kunnen starten.

Als Westerlo STVV achter zich houdt, vertrekt het met een voorsprong van drie punten en mag het drie keer thuis spelen. De ploeg van Jan Ceulemans versloeg zondag Racing Genk en trekt nu naar Bergen.

Voor Bergen staat er nog maar weinig op het spel, maar Enzo Scifo zal de thuisfans nog iets willen aanbieden. Westerlo moet dan het kind van de rekening worden.

Bij Bergen ontbreken Lepicier, M'Bow, Bourabia en Zola Matumona. Westerlo-trainer Ceulemans zag al veel spelers terugkeren, maar mist toch nog Adams, Cabeke, Deelkens, Hemmen, Liliu, Marcao, Ngolok, Owusu, Roef.

Volg de wedstrijd live vanaf 20.30 uur...

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

Bergen is favoriet. Een gokje bij BWIN op Westerlo daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Bergen met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 185 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Westerlo win je 370 euro.

Meer nieuws