Datum: 01/11/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Lotto Park
Anderlecht vreest Moeskroen minder: "Zij zullen zich niet ingraven"

Hasi denkt niet dat Moeskroen zo verdedigend als Kortrijk zal spelen

Anderlecht vreest Moeskroen minder: "Zij zullen zich niet ingraven"
Foto: © SC

Een kleine misstap in het Guldensporenstadion, maar Anderlecht moet vanavond weer met de winst aanknopen. Al zijn ze zoals gewoonlijk op hun hoede voor een 'kleinere' tegenstander zoals Moeskroen, Besnik Hasi denkt niet dat die dezelfde tactiek als Kortrijk zullen toepassen.

Anderlecht moet de geschorste Steven Defour missen, maar recupereert hoogstwaarschijnlijk Dendoncker, die een dikke week out was met door ziekte. Gillet blijft dus op het middenveld en Najar staat op de rechtsachter. 

"Nee, Moeskroen heeft andere kwaliteiten, ik denk niet dat ze hier zo verdedigend zullen komen spelen", aldus Hasi. "Ze hebben de laatste weken goeie resultaten neergezet en zullen daarop willen voortbouwen."

Twee rustdagen meer

Door de ziekte van Matias Suarez is er vooraan ook een wissel gekomen. Imoh Ezekiel begint steeds meer zijn draai te vinden. Maar voor Suarez predikt Hasi geduld. "Fysiek gaat het steeds beter en zijn knie is ook redelijk in orde. Maar hij moet plezier maken op het veld, dat heb ik hem ook gezegd. Hij legt zichzelf te veel druk op", vindt Hasi.

Hasi was ook niet opgezet met het feit dat Moeskroen twee rustdagen meer kreeg. "Ze hadden toch ook perfect op donderdag kunnen spelen?", vroeg hij zich af.

Moeskroen kan uw weekend goedmaken!

Anderlecht is torenhoog favoriet in deze wedstrijd. Een gokje op Moeskroen van 60 euro bij Unibet kan u echter een aardige duit opleveren. Maar liefst 599,4 duiten. Een serieuze gok, maar zeker niet onmogelijk. Klik nu op deze link en eis uw 60 euro welkomsbonus op bij Unibet.

Meer nieuws