Datum: 19/12/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Het Kuipje
Peeters op zoek naar eerste zege tegen Carolo's uit vorm
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Westerlo-Charleroi

Peeters op zoek naar eerste zege tegen Carolo's uit vorm
Foto: © photonews

Westerlo kijkt vanavond in het Kuipje Sporting Charleroi in de ogen. De Rode Lantaarn heeft dringend punten nodig om de hoop op de redding levend te houden.

Vanavond tegen Charleroi lijkt puntengewin alvast niet onmogelijk. De Carolo's speelden na de zege op Gent een reeks wisselvallige wedstrijden. In het Zwarte Land werd er vorige week gewonnen van OHL, maar fantastisch was het allemaal niet.

In Westerlo wacht men nog steeds op de eerste competitiezege onder Bob Peeters. Met een één op negen is er van een schokeffect weinig te merken, al werd in de Beker wel gewonnen van tweedeklasser Antwerp.

We kijken bij de thuisploeg uit naar de verdere ontwikkeling van Jarno Molenberghs. Na vooral invalbeurten in het begin van het seizoen maakte hij indruk bij zijn eerste basisplaats tegen Racing Genk.

Selectie Westerlo: Van Hout, Verbist, Van Langendonck, Apau, Daems, Petkovic, Mustoe, Schuermans, Ruyssen, Henkens, Annys, Hyland, Brouwers, Verschueren, Molenberghs, Cools, Koffi, De Ceulaer, Gounongbe, Aoulad, Bnou Marzouk, Visnakovs.

Bij UNIBET is Charleroi favoriet. Een goeie gok op Westerlo kan u dus iets meer opleveren. Bij een inzet van 60 euro kan u 195 euro op uw rekening bijschrijven bij winst van de Parel van de Kempen. Die 60 euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws