Datum: 26/09/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Freethiel
Maakt Gent er ook vijf tegen Waasland-Beveren?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Gent

Maakt Gent er ook vijf tegen Waasland-Beveren?
Foto: © photonews

AA Gent lijkt na een goeie wedstrijd tegen Lyon, de overwinning tegen Standard en de makkelijke, maar weinig overtuigende, bekerzege tegen Eupen, in de goeie flow te zitten. Vanavond trekken de Buffalo's naar Waasland-Beveren.

In de selectie van Vanhaezebrouck ontbreken nog steeds de geblesseerden Dejaegere, Gershon, Soumahoro en Johansson. Elhamed, die mocht starten tegen Eupen, staat niet op de lijst voor deze wedstrijd.

Selectie AA Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Coulibaly, Matton, Depoitre, Neto, Mitrovic, Kums, Saief, Van Der Bruggen, Thoelen, Asare, Nielsen, Vandenbussche, Raman, Simon, Pedersen, Foket en Milicevic.

Waasland-Beveren was sterk aan het seizoen begonnen, maar ging de laatste twee weken serieus met de billen bloot tegen Oostende en Club Brugge. Twee keer kregen de jongens van Vreven een 5-1 nederlaag aangesmeerd.

De Leeuwen staan daarmee nog steeds op plaats acht, maar een snelle blik op het klassement leert ons dat de fusieclub in het slechtste geval naar de voorlaatste plaats kan tuimelen.

Selectie Waasland-Beveren: Henkinet, Goblet, Demir, Moren, Buatu, Langil, Coulibaly, Gano, Maric, Milosevic, Ibou, Moulin, Jans, Sousa, Vanzo, Myny, M'Sila en Nabab.

Volgens UNIBET is uitploeg AA Gent favoriet. Een goeie gok van 60 euro op de Buffalo's kan u 96 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws