Datum: 19/05/2013 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Enkel voor de eer
Frank Deckers
| 0 reacties
Enkel voor de eer
Foto: © SC

Alle aandacht gaat vandaag uit naar Anderlecht-Zulte Waregem, maar er worden nog twee andere wedstrijden gespeeld. Standard neemt het thuis op tegen Lokeren in een wedstrijd zonder inzet.

Lokeren is ondanks veel tegenwerk toch het kneusje van play-off I geworden. Peter Maes zijn troepen hebben vaak goed gespeeld en ze kwamen ook meestal op voorsprong, maar de spelers konden de voorsprong bijna nooit vasthouden. Er is maar een tegenstander waar ze tegen hebben gewonnen en laat dat nu net Standard zijn.

Standard was meer dan goed begonnen aan de play-offs, maar hun opmars werd gestuikt door Lokeren. Ze verloren op Daknam met 4-1 waarna de Luikenaars hun titeldromen mochten opbergen. Standard kan bij winst wel nog over Genk springen, maar dan moeten de Limburgers verliezen tegen Club Brugge.

Denkt u dat Lokeren alweer op voorsprong komt? Een gokje van 60 euro bij UNIBET levert u al snel 165 euro op! Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.
 

Meer nieuws