staStandard
gnkKRC Genk
Datum: 16/04/2013 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Standard met Nagai, Genk met Monrose
Fabian Morren
| 0 reacties
Standard met Nagai, Genk met Monrose
Foto: © SC

De vorige speeldag is nog maar net verteerd, of vanavond is er al opnieuw actie in de play-off I. Standard krijgt het bezoek van Racing Genk. Genk, dat straks (voorlopig) alleen leider kan worden.

Standard en Racing Genk leggen alvast een mooie start voor in de play-off I. Beide ploegen pakten 7 op 9 en verloren dus nog niet. De Rouches staan op vier punten van leider Anderlecht, Genk zelfs op één punt. U begrijpt: het wordt straks opnieuw een wedstrijd op het scherp van de snee.

Standard won afgelopen weekend met 3-4 bij Zulte Waregem. Invallers Mpoku en Ezekiel maakten toen het verschil. Verwacht wordt dat ze vanavond weer gewoon aan de aftrap zullen verschijnen. Trainer Mircea Rednic kan op een volledig fitte kern rekenen.

Bij Racing Genk ontbreekt Benji De Ceulaer. De medische staf oordeelde dat hij niet fit genoeg is om te spelen. Daardoor komt mogelijk Kim Ojo voor het eerst aan de aftrap, al kan Mario Been ook voor Monrose kiezen.

Wie wint deze partij volgens jou? Waag er een gokje op bij UNIBET. Als je 60 euro inzet op het feit dat de Standard wint, kan je 120 euro verdienen. Een gokje op Racing Genk kan 225 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws