helHelsingborgs IF
staStandard
0-2
Rasmus Jönsson (pen) 60'
1-2
1-3
Datum: 25/08/2011 20:15
Competitie: Europa League
Speeldag: Vierde voorronde (Terug)
Haalt Standard de groepsfase van de Europa League?
Jarryd Naegels
| 0 reacties
Haalt Standard de groepsfase van de Europa League?
Foto: © SC

Standard gaat vanavond op zoek naar Europees voetbal tot december in Zweden. Bij Helsingborg verdedigen de Luikenaars een 1-0-voorsprong uit de heenwedstrijd. "We gaan zeker doorstoten."

Vorige week bezorgde Mémé Tchité de Rouches nog een krappe zege. De aanvaller reisde niet mee naar Zweden en wellicht wordt Aloys Nong zijn vervanger. Bij Standard is het geloof in de kwalificatie alvast heel groot. "We hebben een goede uitgangspositie", merkt trainer José Riga op. "We zijn wel op onze hoede."

"Na de heenwedstrijd werd er gezegd dat Helsingborg weinig kwaliteiten had, daarin schuilt een groot gevaar. We mogen die ploeg absoluut niet onderschatten." Standard recupereert in vergelijking met vorige week Jelle Van Damme en Yoni Buyens.

"Deze jonge ploeg heeft het nodig om zich Europees te kunnen ontwikkelen", zegt Buyens. "We houden geen rekening met een uitschakeling." Riga zet voor vanavond Leye op de bank. Opare is terug op de rechtsachter. Belhocine behoudt zijn plaats voor de verdediging. U kan de wedstrijd live volgen bij Voetbalkrant.com.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Helsingborgs is favoriet. Een gokje op Standard daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Helsingsborgs de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 315 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Standard  wint u 480  euro.

Meer nieuws