Datum: 18/09/2014 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Vindt Standard de verloren vorm terug in Europa?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vindt Standard de verloren vorm terug in Europa?
Foto: © photonews

Ook Standard begint vanavond aan het avontuur in de Europa League. In de eerste partij ontvangt het Rijeka uit Kroatië op Sclessin. Een overwinning is, nu al, broodnodig.

De supporters zijn immers al aan het morren na de slechte resultaten en verwacht wordt dat we vanavond een vrij leeg Sclessin zullen zien. Verder is Rijeka het zwakke broertje in de poule. Van titelverdediger Sevilla en het Nederlandse Feyenoord verwachten we immers meer.

In de Luikse selectie krijgen we de verwachte namen. Enkel Tony Watt ontbreekt. Ricardo Faty zit een schorsingsdag uit tegen de Kroaten.

Selectie Standard: Kawashima, Thuram, Ciman, Teixeira, Arslanagic, Van Damme, Andrade, Milec, Lumanza, Trebel, De Sart, Mpoku, Mujangi Bia, Carcela, Viera, Louis, De Camargo, Vinicius.

Rijeka zat lange tijd in bloedvorm tot het eind augustus de boot in ging bij Lokomotiva Zagreb. Daarvoor won het maar liefst zestien wedstrijden in alle competities op een rij. De coach van Rijeka is ook geen onbekende. Kek bracht Slovenië naar het WK in 2010.

Kan Standard de zege pakken?

Beleef de match nog intenser! Een gokje van 60 euro op de Rouches kan bij winst zo'n 127 euro opleveren. Die 60 euro krijgt u via ons overigens gratis!

Meer nieuws

Europa League

 Halve Finales (H)