lokSporting Lokeren
Trabzonspor
Datum: 06/11/2014 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Daknam
Kan Lokeren ook tweede thuismatch winnen?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Kan Lokeren ook tweede thuismatch winnen?
Foto: © photonews

Sporting Lokeren neemt het vanavond in de Europa League op tegen het Turkse Trabzonspor. In Turkije ging Lokeren nog met 2-0 de boot in, maar in eigen huis wil het zich herpakken. De winst is een must wil het team van Peter Maes de kansen op kwalificatie gaaf houden.

Trabzonspor staat immers al drie punten boven Lokeren in de poule. De Waaslanders kunnen wel buigen op een uitstekende thuisreputatie. Zowel de wedstrijd in de kwalificatieronde tegen Hull City, als die tegen Metallist werden gewonnen.

Peter Maes moet puzzelen voor de aftrap. Hans Vanaken is immers geschorst en met Nill De Pauw en Kilian Overmeire heeft Lokeren ook nog twee spelers met een groot vraagteken naast de naam. Mogelijk moet kapitein Overmeire de wei in met een inspuiting.

De bezoekers uit Turkije hebben een pak meer Europese ervaring in de rangen. Zo mocht spits Oscar Cardozo met Benfica al twee keer de zilveren medaille rond de nek hangen in de Europa League.

Ook Avram Papadopoulos, José Bosingwa en Kevin Constant doen bij de meeste voetballiefhebbers een belletje rinkelen. Medjani speelde dan weer het WK in Brazilië met Algerije.

Kan Lokeren winnen?

Lokeren is favoriet bij Unibet. Een goeie gok van 60 euro op de Waaslanders kan maar liefst 153 euro opleveren. Die 60 euro krijgt u via deze link gratis!

Meer nieuws