Datum: 10/03/2016 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: Donbas Arena
Vanavond deel 1 van operatie 'red Hasi': Shakhtar
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

De spelers van Anderlecht moeten vanavond een goeie prestatie neerzetten om het vel van hun coach te redden

Vanavond deel 1 van operatie 'red Hasi': Shakhtar
Foto: © photonews

Anderlecht speelt vanavond in Lviv om meer dan enkel de Europese kwalificatie voor de volgende ronde. Ook het vel van hun trainer ligt in de weegschaal. Van de spelers wordt verwacht dat ze tonen dat ze nog altijd door willen met hun coach.

Het bestuur gaf gisteren toe dat de positie van Besnik Hasi aan het wankelen is. De partij tegen Kortrijk wordt het belangrijkste om hem te redden, maar een pandoering vanavond zou de zaken in een stroomversnelling brengen. Datzelfde bestuur deed dan ook een oproep naar zijn spelers: "Dat ze maar eens bewijzen dat ze door willen met hun coach."

Besnik Hasi gaat er vrij ontspannen mee om. Mogelijk geeft hij vanavond Büttner en Djuricic rust, waardoor Deschacht naar links zou moeten opschuiven en Suarez als tweede spits zou acteren. Andy Najar is dan weer fit voor de dienst bevonden. Op het middenveld ontbreekt wel Leander Dendoncker, waardoor Badji opnieuw mag starten.

Underdog Anderlecht

Paars-wit is in Lviv zelfs de underdog volgens Unibet. Een gokje van 60 euro levert al gauw 330 euro op, want ze staan met 5,5 tegen 1 genoteerd. Wil u een gokje wagen, surf dan snel hierheen en haal uw bonus op.

Meer nieuws