Datum: 13/04/2017 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Estadio Municipal de Balaidos Vigo
Genk wil verder geschiedenis schrijven: "Om spelers te halen en te houden"
Redactie
| 0 reacties

Racing Genk droomt verder in de Europa League en wil naar de halve finales

Genk wil verder geschiedenis schrijven: "Om spelers te halen en te houden"

Racing Genk heeft sowieso al geschiedenis geschreven met een plek in de kwartfinales van de Europa League. Maar bij de Limburgers dromen ze nu wel nog van meer. En wie weet ...

"Zolang we vertrouwt op je eigen kwaliteiten - en dat doen we, we gaan uit van onze eigen kracht - maak je altijd een kans. Dat gaan we ook weer proberen in Vigo", klinkt het hoopvol bij coach Stuivenberg.

Ook voorzitter Houben ziet het zitten: "Dit maakt ons seizoen goed", klinkt het bij Sporza. "We zijn fier en trots, maar gaan niet enkel daarvoor naar Spanje ... We willen er een goed resultaat neerzetten."

"We zitten nu in een fase waar we van een uitmuntende prestatie kunnen spreken, zelfs als we eruit liggen. In het begin van het seizoen gaat het eerder om een blamage. Nu doorgaan zou prachtig zijn!"

"In Europa zijn we geen onbekende. Als we erbij zijn, dan doen we het goed. Dat geeft ook een goede weerklank en we horen het ook bij de spelers die bij ons komen. We willen ze halen en we willen ze houden, daarvoor is Europees voetbal belangrijk."

Mag Genk aanspraak maken op een overwinning in Vigo? Via je gratis bonus tot 80 euro aan 200% kan je dan al niet minder dan 420 euro mee naar huis nemen!

Meer nieuws

Europa League

 Halve Finales (H)