Milan heeft er vertrouwen in

Milan heeft er vertrouwen in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan heeft veel vertrouwen in een goede afloop van het duel met Club Brugge. De Italiaanse topper kan zich absoluut geen nederlaag veroorloven. Theoretisch gezien moet Milan zelfs winnen, anders dwingt Club een beter onderling resultaat af. Dit kan altijd van groot belang zijn in de uiteindelijke afrekening.

Verdediger Pancaro: ''Twee weken geleden zagen we dat er geen zwakke teams meer zijn in Europa, maar we zakken vol vertrouwen af naar België. We hebben dit seizoen al goed gepresteerd en verdienden niet te verliezen tegen Brugge.''

Ook trainer Ancelotti is vol vertrouwen. Hij gelooft niet dat z'n club de tweede ronde van de CL zou kunnen mislopen. Middenvelder Clarence Seedorf: ''We kennen de sterke punten van Brugge. Ze zullen verdedigend spelen en zijn heel gevaarlijk op de counter met Mendoza. Maar we hebben er goede hoop op.''

Inzaghi heeft nog een lichte dijblessure en is er vanavond niet bij. Serginho verstapte zich zaterdagavond op het slechte terrein van San Siro en is enkele maanden buiten strijd met een enkelblessure.

In tegenstelling tot Club, is men bij Milan wel al duidelijker over de opstelling. Naar alle waarschijnlijkheid treedt de titelverdediger met de volgende elf aan: Dida, Cafu, Nesta, Maldini, Pancaro, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Kaka, Tomasson, Sjevtsjenko.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties