PSG en Auxerre winnen , Lyon gelijk

PSG won gisteren van Bordeaux met 2-1. De Parijse club blijft door deze zege het zeer goed doen in de Franse competitie. Toch kwam de thuisploeg in het eigen Parc Des Princes 0-1 achter, Celades scoorde voor de bezoekers uit Bordeaux. PSG slaagde er echter wel in om nog voor de rust de scheve situatie recht te trekken. Reinaldo scoorde nog in de eerste helft de gelijkmaker, zodat het aan de rust 1-1 stond in Parijs. Net na rust werd het 2-1, Pauleta zette zijn ploeg op voorsprong. De Portugees scoorde tegen zijn voormalige ploeg, waar hij jaren actief was voor hij naar PSG verkaste. Zo won PSG met 2-1 op eigen veld van Bordeaux.

Auxerre nam het dit weekend op tegen RC Lens. De troepen van trainer Guy Roux wonnen met 2-0. Opnieuw waren de spitsen van Auxerre Kalou & Cissé opnieuw succesvol. In de eerste helft scoorde de voormalige Feyenoord-aanvaller voor Auxerre 1-0. Lens daarentegen slaagde er opnieuw niet in om een doelpunt te scoren. Cissé bracht Auxerre zeven minuten voor affluiten op 2-0. Toen was de wedstrijd helemaal gespeeld, Auxerre blijft het dus goed doen. Lens daarentegen verliest de tweede week op rij.

Lyon kwam niet verder dan een magere 0-0 op het veld van Bastia. De ploeg van onze landgenoot Eric Deflandere had duidelijk nog de Champions League wedstrijd nog niet verwerkt.