Van de Paar naar ambitieus Patro?

Van de Paar naar ambitieus Patro?
Foto: © SC

Volg Patro Eisden Maasmechelen nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Patro Maasmechelen is dit seizoen aan een opmerkelijke opmars bezig. De voorbije twee seizoenen eindigde het telkens laatste maar het kon zich handhaven dankzij de financiële problemen bij andere teams.

Tijdens de winterstop trok Patro twee nieuwe spelers aan en vertrok talent Boris Marolt naar KRC Genk. Ook met ex-Westerlospits Vedran Pelic werden gesprekken gevoerd. Hij tekende uiteindelijk niet. Toen Vital Borkelmans dreigde Cercle te verlaten meldde Patro zich ook meteen als kandidaat-overnemer. Nu voert de Maaslandse club gesprekken met Kurt Van de Paar (ex-Anderlecht, ex-Twente). Die wacht al vijf maanden op z'n loon bij Trabzonspor en zou graag nog ergens in België terechtkunnen. Patro vreest dat het gebrek aan tijd de transfer zal blokkeren, als de Turken niet willen meewerken. De transferperiode sluit namelijk op 31 januari.

Patro maakt kans op deelname aan de eindronde dit seizoen. Afgelopen weekend won het thuis van Zulte-Waregem met 1-0. Ook FC Brussels en V.Geel gingen er al voor de bijl. Sinds Nico Claesen er de touwtjes in handen heeft ging het alleen maar beter met de Limburgers. Bovendien speelt Patro sinds enkele seizoenen in een nagelnieuw stadion en lokt het opnieuw wat volk naar hun stadion. De voorbije twee seizoenen daagden soms amper 300 fans op. Ondertussen verwelkomt Patro elke thuismatch meer dan 1.000 aanwezigen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties