Feyenoord maakt in laatste minuut gelijk

Ajax had tot in de laatste seconde zicht op de overwinning tegen Feyenoord.Maar Feyenoorder Kuijt besliste daar anders over.

De topper kende een zeer afwachtend begin, met pas een eerste goede kans na 20 minuten. Vooral Rafael van der Vaart was weer zeer bedrijvig. De held uit de heenmatch kreeg drie goede kansen maar zag die allemaal gekeerd door Zoetebier.

De tweede helft zag er beter uit, ook Feyenoord kwam in de wedstrijd met kansen voor Ono en Buffel. Ajax antwoorde meteen via Sneijder, hellas voor hem belandde zijn vrije trap op de paal.

Ibrahimovic leek dan een zwak Feyenoord af te straffen op voorzet van Van der Vaart.Maar na dom balverlies kon uiteindelijk Van Persie voorzetten naar Kuijt die deze feilloos omzette in 1-1.