Brocken langer bij Valerengen?

Brocken langer bij Valerengen?
Foto: © SC

Valerengen zou maar al te graag David Brocken een tijd langer bij hun club zien. Het ziet er dan ook naar uit dat David Brocken akkoord zal gaan met de zopas aangeboden contractverlenging tot November 2005.Brocken zegt dat een Belgische of Engelse aanbieding nog kans zou maken, maar dan zou het in ieder geval al een gunstige moeten zijn.

En wie weet blijft hij zelfs nòg langer bij de Noorse club. Want als ze de top 4 halen spelen ze een soort Scandinavische Champions League.Daar spelen de beste clubs uit Noorwegen, Zweden en Denemarken tegen elkaar.

Brocken zal dus wellicht bij Valerengen blijven tenzij er een deftig Belgisch voorstel komt, anders blijft hij in Noorwegen. Valerengen vreest dan ook niet dat Brocken naar een andere club zal gaan. Er is wel belangstelling van andere Noorse clubs, maar dat zal niet werken, want daarom juist heeft Valerengen niet lang getreuzeld om een contractverlenging aan te bieden aan de ex-Lierse aanvoerder. Brocken werd eerder ook al gelinkt aan een Engelse club.

Toch zou hij een Engelse club wel zien zitten, maar ook bij Valerengen heeft hij het naar zijn zin, alluwel een mooie promotie naar een Engelse club wel een mooi avontuur zou zijn in zijn carriere. In Noorwegen ligt hem dan ook niets in de weg.

Behalve dan misschien het gemis naar zijn familie en gezin. Hij mist zijn vrouw en zijn 2 dochters, voorlopig hebben ze enkel nog maar contact via webcam, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde als thuis in het echte leven...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties