Frankrijk vreest Gerrard en Scholes

Frankrijk vreest Gerrard en Scholes
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frankrijk en Engeland treffen elkaar op het EK in Portugal. Op 13/6/2004 treffen de grootmachten elkaar. Met ook Kroatië en Zwitserland in de reeks, wordt het duel tussen Engeland en Frankrijk enorm belangrijk. De winnaar heeft een grote kans om eerste te worden in de reeks.

Patrick Vieira heeft te kennen gegeven dat hij vooral Steven Gerrard vreest. Hij heeft heel respect voor de kapitein van Liverpool. Gerrard en Vieira spelen beiden in dezelfde positie. Volgens de Franse middenvelder van Arsenal is Gerrard de belangrijkste speler van de Engelse nationale ploeg. Vieira vindt hem een uitzonderlijk talentvolle voetballer en een betere speler dan hijzelf was op die leeftijd. Gerrard is 24 jaar en kenners voorspellen dat hij één van de uitblinkers gaat worden op het aanstaande EK. Hij heeft dan ook een enorm sterk seizoen gespeeld, ondanks de mindere prestaties van de rest van Liverpool.

Ook Paul Scholes (Manchester United) kan rekenen op veel waardering van Vieira. Zijn infiltratievermogen en zijn neus voor doelpunten kan dodelijk zijn. Volgens Vieira zijn Scholes en Gerrard veel belangrijker voor Engeland dan David Beckham. Zij kunnen het verschil maken tegen Frankrijk. De kans is groot dat Vieira Scholes zal moeten dekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties