Bobo's reageren op UEFA-loting

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Bobo's reageren op UEFA-loting
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanmiddag werd in Monaco geloot voor de eerste ronde van de UEFA-Beker. Enkele bobo's gaven hun mening over de loting van hun club:

In Utrecht is men alvast blij met de loting, zo beweert toch Martin Sturkenboom: "Als je de andere mogelijkheden bekijkt, zijn we blij met Djurgården als tegenstander. Zweden is een leuke verplaatsing. We hebben er vertrouwen in, al zal het zeker niet makkelijk worden."

Glasgow Rangers - Maritimo is ongetwijfeld één van de aantrekkelijkste duels van deze ronde. Dat beseft ook Carlos Pereira, de president van Maritimo: "Glasgow Rangers is een erg sterk team met vooral een knappe historie. Alleen dat al maakt van hen de favoriet. Ik denk dat we 45% kans hebben om door te gaan. Dat beseffen ook de Schotten: zij weten dat we het hen lastig kunnen maken."

Martin Bain, sportief directeur op Ibrox, is het daar volmondig mee eens: "Het is een mooi duel met vooral een grote inzet: een plaatsje in de groepsfases. We moeten wat goedmaken voor de supporters, die erg teleurgesteld zijn met de uitschakeling in de derde voorronde van de Champions League. Toch ben ik er van overtuigd dat we ver zullen geraken in de UEFA-Beker."

Ook Sevilla - Nacional is een duel om te volgen. Vooral naast het terrein zal het duel veel emoties losweken, want duels tussen Spanje en Portugal staan altijd garant voor spektakel. Vice-president José Castro Carmona zegt er het volgende over: "Nacional heeft een te duchten team met goede spelers. Anders wordt je ook geen vierde in de Portugese competitie. Het is negen jaar geleden dat we in de UEFA-Beker uitkwamen, dus onze honger is extra groot."

Ondertussen is Casimiro Mior niet echt tevreden over de tegenstander: "Ik had nog niet zo'n sterk team verwacht. Sevilla is een goed team, zowel in Spanje als internationaal. Het zal zeker heel lastig worden. Op het veld zullen we moeten aantonen dat we ons Europees ticket waard zijn."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties