Besprekingen KVM met Britse investeerders

Truyens Himke
| 0 reacties
Besprekingen KVM met Britse investeerders
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Gisteren had het bestuur van KVM een gesprek met de vertegenwoordiger van de Britse investeerders. Beide partijen hebben afspraken gemaakt om de samenwerking vlotter te laten verlopen.

De overeenkomst die KV Mechelen met de investeerders voor het seizoen afsloot, hield in dat de Britten een aantal spelers zouden aanbrengen die de kern van Malinwa zouden versterken. Tot nu toe zijn er drie spelers, Vujic, Musa en Igwe via deze samenwerking aangeworven.

Om de samenwerking nog vlotter te laten verlopen zaten beide partijen gisteren rond de tafel. Jonathan Barnet zal de komende weken enkele wedstrijden van KVM volgen en een inspanning leveren om tegen de winterstop op zoek te gaan naar mogelijke versterking. "We hebben, in volgorde van hoogdringendheid, een linksback, een linksvoetige aanvaller, een nummer tien en een centrale verdediger gevraagd," zo zegt voorzitter Johan Timmermans. "Dat wil niet zeggen dat al deze spelers er ook zullen komen. We willen alvast samen met de Britten op zoek gaan naar mogelijke nieuwkomers."

 
Ook sportief directeur Fi Van Hoof mag uitkijken naar versterking. "Als Fi een speler met een meerwaarde op het oog heeft dan zullen we kijken wat de Britse investeerders kunnen doen. Het is dus niet zo dat er enkel nog Nigerianen naar hier mogen komen," aldus nog Timmermans.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties